Hoe het werkt:

werkwijze-1

Stap 1.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of via telefoonnummer: 088-876 9989.

Wij kunnen jou alles vertellen over de kiddy rides, capsule- en spelautomaten. Amuse Kiddy Rides staat voor jou klaar om elke vraag te beantwoorden.

Stap 2.

Wanneer wenselijk komt Amuse Kiddy Rides bij jou op locatie om kennis te maken en samen te kijken naar de mogelijkheden. Jij krijgt een passend aanbod voor jouw onderneming en de beschikbare ruimte. Bekijk hier ons assortiment.

Stap 3.

Amuse Kiddy Rides levert gratis de gewenste automaten bij jou. De installatie en het onderhoud wordt volledig door ons verzorgd.

Stap 4.

De opbrengst van de automaten deelt Amuse Kiddy Rides met jou. De opbrengst verdeling van de kiddy rides is 50% / 50%. Capsule- en spelautomaten hebben een opbrengstverdeling van 25% / 75%.
Deze verdeling doen wij bij jou op locatie of aan de hand van de tellerstanden van de automaten. Jij hoeft hiervoor niks te doen. Alleen de extra opbrengst in ontvangst nemen!

werkwijze-2

Verhuur

Het is ook mogelijk om de automaten van Amuse Kiddy Rides te huren. Hiervoor vragen wij een bedrag afhankelijk van de automaat en de periode. De opbrengsten zijn 100% voor jou!

Neem contact op voor meer informatie en de tarieven.