Kijkje achter de schermen

Amuse Kiddy Rides

Meer dan 30 jaar geleden startte Amuse Kiddy Rides in supermarkten om het winkelen voor kinderen leuker te maken. Nu staat Amuse Kiddy Rides op meer dan 200 locaties door heel Nederland. 

Wij zijn te vinden in:

  • Winkelcentra
  • Supermarkten
  • Dierentuinen
  • Vakantieparken/campings
  • Horeca

Wat kunnen wij jou bieden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Amuse Kiddy Rides werkt met een klein en professioneel team dat zich elke dag inzet voor meer kinderplezier. Wij maken ondernemingen aantrekkelijker en bieden extra vermaak voor hun klanten. 

Amuse Kiddy Rides staat klaar voor ondernemers die voor lange en korte termijn gebruik willen maken van onze vele mogelijkheden. Door onze flexibele en persoonlijke manier van werken krijg jij altijd een passend aanbod. 

Onze automaten leveren een extra eyecatcher op voor jouw onderneming. Daarnaast is het een klantenbinder waar de kleine klant gek op is. Wij plaatsen deze automaten zelf bij jouw zaak, hetgeen jou een extra opbrengst oplevert maar waar de investering nihil is.

Klant aan het woord:

Amuse Kiddy Rides denkt altijd met ons mee.
Het voordeel voor ons is dat onze klant met alle gemak met de kinderen boodschappen kunnen doen. Op deze manier draagt dit ook bij dat boodschappen doen bij ons een leuk uitje is. Amuse Kiddy Rides is zeer flexibel. Wanneer je een kiddy ride wilt wisselen of capsules wilt bestellen, dan doen zij dat op korte termijn.

Het enige wat wij doen is zorgdragen voor stroom en een beetje ruimte in de winkel.

Supermarktmanager
Rotterdam