Kiddy Rides

Onze kiddy rides zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers uit Spanje en Italië. Zij leveren attractieve kiddy rides die betrouwbaar zijn in het gebruik. De kiddy rides zijn in allerlei verschillende vormen en uitvoeringen beschikbaar. 

Wij wisselen de kiddy riddes met regelmaat om zodat u steeds weer een ander attractief apparaat heeft staan. Ook kunnen wij kiddy rides leveren die aansluiten op jouw bedrijfsactiviteiten en in jouw bedrijfskleuren zijn. Deze worden uiteraard niet gewisseld.

Amuse Kiddy Rides Formule 1 race auto (1)

Door het plaatsen van een kiddy ride krijg je extra omzet waar tegenover geen investering staat. De kiddy rides worden geleverd met een 50 cent inworp of een combinatie van een inworp van 50 cent en 1 euro.

Wij hanteren twee verschillende afrekenmethodes:

1. Regel zelf de geldstroom: Kiddy ride wordt geleverd met sleutel en je mag zelf het geldbakje legen. Wij sturen een factuur aan de hand van de tellerstand.

2. Wij regelen de geldstroom: De kiddy ride wordt regelmatig voor jou geleegd. Op locatie kan het geld verdeeld worden of je kiest er voor om jouw aandeel te laten storten op jouw bankrekening.

Kenmerken:

- Opbrengstverdeling 50% / 50%
- Uitgebreid assortiment in diverse soorten en maten
- Afwisseling in automaat mogelijk
- Gemiddeld vloeroppervlak 1.5 m²
- Stroomvoorziening nodig
- Gratis plaatsing