Lees meer

 • Shop in Shop 21-02-2019


  Bij Dirk van den Broek op de Hellevoetstraat in Rotterdam hebben wij een Shop geplaatst. Deze shop heeft verschillende optionele elementen met veel verschillende combinaties van verkoopautomaten en verkoopspellen.
  De shop is zeer geschikt voor winkelcentra, het optimaliseren van een ruimte en is gemakkelijk te vervoeren.

 • Poncho’s verkrijgbaar op Leiden Centraal station 21-02-2019
 • Fun in winkelcentrum Burgermeester van Stamplein Hoofddorp 13-02-2019

  Om leegstand tijdelijk te voorkomen is er voor het rolluik van een bloemenzaak die permanent gesloten is een aantal machines van ons geplaatst. Er is een onder andere een draaimolen te vinden en diverse interactieve spelen. Als kinderen lekker aan het spelen zijn kunnen ouders of opa en oma lekker genieten van een kopje koffie of een broodje bij Daans coffee and more.

 • Bekende oldtimer bij Dirk van den Broek Supermarkt 13-02-2019


  De Elvis Cadillac uit ons assortiment staat bij een nieuwe Dirk van den Broek. De nieuwe winkel gaat onderdeel uitmaken van winkelcentrum plein 40-45 in Geuzenveld Slotermeer. Deze locatie is ‘historisch’ voor de keten, omdat op dezelfde plek in 1972 ook een Dirk opende. De historische pink lady van Elvis zoals de Cadillac werd genoemd past dan ook erg goed bij deze locatie.

 • Draaimolen als lekkernij bij Intertoys Faber Emmeloord 25-01-2019
 • Coop Campschroer Katwijk 23-01-2019

  Coop Campschroer opende in 2016 zijn deuren in Katwijk. De ondernemer heeft ook al sinds 2002 een vestiging in Delft. Sinds kort hebben wij een kiddyride treintje en een capsule automaat mogen plaatsen. De kinderen zijn dolgelukkig ermee.

 • Sinterklaas en Pieten in Amuseland Noordwijk 06-12-2018

  Sinterklaas was samen met zijn Pieten op 28 November aanwezig in Amuseland Noordwijk om alle prachtige kleurplaten in ontvangst te nemen van de kinderen. De kinderen werden verwend met pepernoten, fruit en kleine cadeautjes! Ook mochten ze gratis een ritje maken op de draaimolen of in één van onze interactieve kiddy-rides. Uiteraard konden de Pieten het ook niet laten en zij waren dan ook niet weg te slaan uit de draaimolen. Al met al een geslaagde ontvangst van Sinterklaas en zijn Pieten.

      

 • Oh, kom maar eens kijken in Amuseland Noordwijk 22-11-2018

  Dirk van den Broek deelt kleurplaten uit aan alle kinderen.

  Bij Dirk van den Broek in Noordwijk kunnen de kinderen Sinterklaas verrassen met een mooie kleurplaat. Sinterklaas zal aanwezig zijn op woensdag 28 november tussen 14:00 & 16:00 in Amuseland Noordwijk. De kinderen kunnen daar de kleurplaten inleveren en verdienen dan een leuke verassing. Sinterklaas zal ook nog eens één verhaaltje lezen uit een van zijn favoriete boeken.

   

     

 • Prijswinnaars Kleurplaat wedstrijd Amuseland Noordwijk zijn bekend 12-11-2018

   

  Amuseland Noordwijk is sinds september geopend en is gevestigd aan de Kerkstraat. In samenwerking met enkele andere lokale ondernemers heeft Amuseland een kleurplaat wedstrijd georganiseerd. Het thema van Amuseland is strand en ruimte. Noordwijk ten voeten uit met nabij het mooie Noordzeestrand en natuurlijk de Space Expo. En dus was de kleurplaat ook afgestemd op dit thema. Vele kinderen hebben een getekende kleurplaat ingeleverd en maar liefst twintig kinderen hebben een prijs gewonnen. Op zaterdag 10 november hebben de prijswinnaars hun prijs in ontvangst genomen. De kinderen waren dolenthousiast en hun reacties waren dan ook zeer leuk. Van de zijde van de ouders hebben we ook lovende reacties ontvangen en zij vinden Amuseland een aanwinst voor het winkelcentrum. De prijzen werden mede mogelijk gemaakt door: de Ridder schoenen, Padero for Kids, Frozen ijssalon, Space Expo, de Rollygolf, De Beweegschool, Moedertje Groen en Dirk van den Broek.

 • Boodschappen doen was nog nooit zo leuk! 26-10-2018

  In het winkelcentrum van Hof van Noortwijck is dankzij Amuse Kiddy-Rides sinds kort Amuseland gevestigd in een leegstaand winkelpand aan de Kerkstraat. Kinderen kunnen zich in Amuseland meer dan uitstekend vermaken met diverse kiddy-rides, een hengelspel, een autorace spel, een draaimolen en nog veel meer. Tegen de muur staat een zeven meter lange touchwand met allerlei leuke geluiden opgesteld. De touchwand is helemaal Noordwijk! Er zijn afbeeldingen te zien van het strand en de ruimte. Dat laatste is natuurlijk een verwijzing naar de Space Expo. Voor de ouders of de opa’s en oma’s zijn er zachte bankjes beschikbaar om op te zitten. Kortom, voor jong en oud een fijne plek om even door te brengen. Lijst Salman Noordwijk is de mening toegedaan dat ondernemers die met zulke goede ideeën komen om winkelpanden – al dan niet met een tijdelijk karakter – functioneel te maken en daarmee leegstand voorkomen, dienen te worden gestimuleerd en ondersteund. Op zaterdag 20 oktober hebben verschillende winkeliers van het Hof van Noorwijck en Lijst Salman daarom de krachten gebundeld en op een feestelijke manier aandacht gevraagd voor dit initiatief aan het winkelend publiek. Na feestelijke opening door Dennis Salman namens Lijst Salman Noordwijk en Amuseland zijn er kleurplaten uitgedeeld aan de kinderen met kans op één van de leuke prijzen. De kleurplaten, ook aanwezig bij diverse winkeliers in de Kerkstraat, kunnen worden ingeleverd tot en met woensdag 31 oktober 2018 bij Amuseland in het Hof van Noortwijck. De winnaars worden door Amuseland persoonlijk benaderd. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de Ridder Schoenen, Padero for Kids, Frozen ijssalon, Space Expo, de Rollygolf, de Beweegschool, Moedertje Groen én Dirk, natuurlijk allemaal uit Noordwijk!