Nieuws

 • Alvin and the Chipmunks Tram 08-10-2019


  Deze herfst is de kans extra groot dat je in Naaldwijk eekhoorns tegen komt. Wij hebben namelijk
  een nieuwe Chipmunks tram geplaatst bij de Dirk in Winkelcentrum de Tuinen.
  Kijken jouw kinderen ook de serie en de film van de Chipmunks en zijn ze echte fans? Neem ze dan
  een keertje mee om een ritje te maken!

 • De benzine prijs door het dak! 17-09-2019

  Maar de inworp onze kiddy rides blijft op 50 cent of 1 euro staan.

  Gelukkig bestaan er ook goedkopere alternatieven om een leuk ritje te maken. Voor maar liefst 50 cent of 1 euro kun je een ritje maken in één van onze kiddy-rides. En daar heb je geen volle tank voor nodig!

  Een gele racebuggy voor kinderen | Amuse Kiddy Rides

 • Bij Amuse Kiddy-Rides ga je niet meer betalen! 07-08-2019

  De kosten voor een dagje uit met het gezin naar musea, dierentuin of pretpark rijzen de pan uit. Kaartjes zijn gemiddeld met 15% gestegen. Maar Amuse Kiddy-Rides houdt nog steeds dezelfde inworp prijzen aan. Een ritje van 1 minuut kost 50 cent en een ritje van 2 minuten kost 1 euro. De meeste kiddy rides staan droog  en zijn in verschillende winkelcentra , supermarkten of restaurants te vinden.

  Je komt er altijd wel één tegen!

 • Amuse Kiddy-Rides in voetbal sfeer! 12-07-2019

  Samen met duizenden supporters waren wij ook bij de open dag van PEC Zwolle.  Iedereen kwam naar het MAC3PARK stadion om selfies te maken, handtekeningen te vergaren en een kijkje te nemen op het hoofdveld. Vooral met het lekkere weer van afgelopen weekend konden jong en oud volop genieten van de vele activiteiten.

  Amuse Kiddy-Rides had zijn nieuwe vending bus en draaimolen klaar gezet voor de jeugdige supporters. Natuurlijk waren de capsuleautomaten gevuld met voetbal spinners en ballen in de PEC Zwolle kleuren! En voor het optimale voetbalgevoel konden de kleine voetballertjes schieten op ons doel! Wanneer je raak schoot waren er weer leuke prijzen te grabbelen. Het was weer een leuke dag! le voetbal

 • Feestelijke opening Dirk in Maarssenbroek 04-07-2019

  Met een spectaculaire opening heeft de Dirk in het winkelcentrum Bisonspoor voor de derde keer een winkel geopend met een vernieuwde formule. En ook Amuse Kiddy-Rides was erbij met nieuwe acties.

  De jonge bezoekers mochten de hele dag gratis ritjes maken op onze nieuwe draaimolen. Waarom zou je naar het TT Circuit Assen gaan als je ook kan racen op deze motoren.

  De capsuleautomaat was ook niet weg te denken. Tussen de capsules zaten GOUDEN ballen verstopt. Met een klein beetje geluk was jij de winnaar met een gouden bal en mocht je een extra prijs grabbelen in de grabbelton!

  Door de bezoekers werd er enthousiast gereageerd. Kortom, het was zeker een geslaagde dag voor zowel Dirk als Amuse Kiddy-Rides!

 • Draaimolen in Westervoort 18-06-2019

  Wij hebben er weer een mooie locatie bij! Namelijk bij de Etos/Bruna/Prima in het winkelcentrum de Wyborgh in Westervoort. Deze gecombineerde winkel is druk bezig geweest met een nieuwe formule en als de kers op de taart staat er ook een leuke draaimolen. Wij wensen Chantal en Humphrey veel succes. En de bezoekers veel plezier in de vernieuwde winkel en op de draaimolen

   

   
 • Springkussen Festival 04-06-2019

  Op 25 mei was er een springkussenfestival op het Andreasplein in Katwijk. Amuse Kiddy-Rides had een vliegtuig en een race auto geplaatst. De kinderen konden de hele dag gebruiken van allemaal verschillende springkussens, treintjes en natuurlijk onze 2 kiddyrides.

  Gepostet von Kidsjumping am Samstag, 1. Juni 2019
 • Opgekikkerde pannenkoek 07-05-2019

  In Wassenaar bij Pannenkoeken Huis s’Gravesande hebben ze de bloementjes buiten gezet. Het terras is volledig gevuld met meer dan 1100 verschillende potten bloemen. Ons paardje heeft er prachtig uitzicht op zoals je ziet. Pannenkoekenhuis s’Gravensande zit naast Duinrell. Als je bent opgekikkerd dan lust je vast een pannenkoek.

 • Na zonneschijn komt toch regen? 24-04-2019

  De poncho’s gaan de komende dagen weer hard bij het centraal station in Leiden. Na een prachtig paas weekend komt er regen aan. Er zijn altijd reizigers die net even vergeten een paraplu of regenjas bij zich te hebben. Gelukkig kan je terecht bij de fietsenstalling. Daar heb je voor een prikkie een regenponcho uit één van onze automaten.

 • De Brexit deal zit nog even in de bus. 11-04-2019

  Wij hebben op verschillende locaties deze bussen staan niet alleen de rode maar ook blauw, geel en een ijsco bus. Het leuke is dat er meerdere kleine kinderen in kunnen zitten.