Amuse Kiddy-Rides in voetbal sfeer!

Samen met duizenden supporters waren wij ook bij de open dag van PEC Zwolle.  Iedereen kwam naar het MAC3PARK stadion om selfies te maken, handtekeningen te vergaren en een kijkje te nemen op het hoofdveld. Vooral met het lekkere weer van afgelopen weekend konden jong en oud volop genieten van de vele activiteiten.

Amuse Kiddy-Rides had zijn nieuwe vending bus en draaimolen klaar gezet voor de jeugdige supporters. Natuurlijk waren de capsuleautomaten gevuld met voetbal spinners en ballen in de PEC Zwolle kleuren! En voor het optimale voetbalgevoel konden de kleine voetballertjes schieten op ons doel! Wanneer je raak schoot waren er weer leuke prijzen te grabbelen. Het was weer een leuke dag! le voetbal

Amuse Kiddy-Rides in voetbal sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *